2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Ve Bütünleme Sınavları Hakkında!

Sayın Öğretim Üyelerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,
2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü derslerin final sınavları Üniversitemiz Senatosunca belirlenen akdemik takvimde de belirtdiliği üzere 15 – 19 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
Final sınavlarının;
Yöntem ayırt etmeksizin (Test, ödev - proje, klasik) aşağıdaki linkte yer alan kılavuzlarda belirtildiği şekilde yapılabileceğini önemle duyururuz.

Klasik veya test usulü sınavı yerine ödev ve/veya proje uygulaması tercih edecek öğretim üyelerimiz için;
1) Sistem ödev yüklemeye açıktır.
2) Öğretim üyelerimizin en geç 12.02.2021 tarihine kadar ödev ve/veya proje konularını sisteme yükleyip öğrencilerine duyurmaları,
3). Öğrencilerimizin en geç 19.02.2021 tarihine kadar ödev/proje hazırlayıp sisteme yüklemeleri, (Bu tarihten sonra sistem, ödev/proje yüklemeye kapanacaktır)
4) Öğretim üyelerimizin, öğrencilerimizin ödevlerini/projelerini değerlendirip en geç 21.02.2021 tarihine kadar AKSİS'e final notu olarak girmeleri ;
5) Final notu başarısız olan veya final sınavından değerlendirmeye katılamamış olan öğrencilerin final listelerinde “girmedi” olarak veya FF olarak mutlaka değerlendirilmesi gerekmektedir.
6- Bu durumda olan öğrenciler için bütünleme sınav tarihleri 22 Şubat – 26 Şubat 2021 tarihileri arasındadır.
7- Bütünleme sınavına girecek öğrenciler için;
•    Öğretim üyelerimizin en geç 23.02.2021 tarihine kadar ödev ve/veya proje konularını sisteme yükleyip öğrencilerine duyurmaları,
•    Öğrencilerimizin en geç 26.02.2021 tarihine kadar ödev/proje hazırlayıp sisteme yüklemeleri, (Bu tarihten sonra sistem, ödev/proje yüklemeye kapanacaktır)
•    Öğretim üyelerimizin, öğrencilerimizin ödevlerini/projelerini değerlendirip en geç 01.03.2021 tarihine kadar AKSİS'e final notu olarak girmeleri ;

GEREKMEKTEDİR.

ÖNEMLİ NOT:
•    Lisansüstü programlarda final ve bütünleme sınavlarının etki oranı %70 dir.

Sağlık ve kolaylıklar dileriz.